Startsida   Flygfältet   Nyheter   Klubben   Kontakt   myWebLog   Facebook   Karlskoga Flygplats   L

KARLSKOGA MOTORFLYGKLUBB

Medlemsavgifter 2019

MedlemskapPris per år
Ordinarie medlem inkl. KSAKSEK 2950
Gästmedlem (förutsätter medlemskap i annan KSAK-ansluten motorflygklubb)SEK 1000
Studentmedlem (förutsätter studerande på heltid, pris inkl. KSAK-avgift)SEK 1450
StödmedlemSEK 400

Betalning sker via myWebLog OCR till bankgiro 782-1705.

Medlem i Örebroflygklubb?
Om du ansöker om gästmedlemskap hos oss och har Örebro Flygklubb som ordinarie klubb eller redan är medlem i ÖFK så får du flyga för hela gästmedlemsavgiften årligen.
Det samma gäller omvänt, är du medlem i Karlskoga Motorflygklubb och är gästmedlem i Örebro Flygklubb så får du flyga för hela avgiften även där.

Ansök om medlemskap via e-post

Klubbens flygplan

Klubbens flygplan är en Cessna 172R 1997 med IFR-utrustning. Hyrtaxa vid medlemsskap är SEK 1500 airbourne time.
Som klubbmedlem har du också en mycket hög tillgänglighet till Karlskoga Flygplats.

Kontaktuppgifter till klubbens styrelse

BefattningNamnTelefonE-post
OrdförandeMagnus Grahn070-5341580

Copyright © 2019 Karlskoga Motorflygklubb. Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.